HR Specialist

Vantaa
Application deadline: 2023-12-03

Olemme Avolta, yhdistämme matkailun vähittäiskaupan ja ravintolatarjonnan yhteisen yritysnimen alle yli 75 maassa. Toimimme Suomessa Euroopan parhaaksi valitulla ja entisestään kehittyvällä Helsinki-Vantaan lentokentällä Dufryn useiden Dufty-Free erikoismyymälöiden ja HMSHostin ravintoloiden kautta.

Sykkiikö sydämesi HR:lle ja haluat työpaikallasi kokea matkalle lähdön tunnelman, kansainvälisen työympäristön vähittäiskaupan ja ravintoloiden parissa kanssa?

Tule mukaan Avoltan matkalle HR Specialistina!

HR Specialist on osa People and Culture-osastoa ja nelihenkinen tiimimme toimii läheisessä yhteistyössä operatiivisen puolen ja muiden osastojen kanssa. Lisätukea antavat Nordics-kollegamme Ruotsissa.

HR Specialistina tuet ja ohjaat asiantuntijuudellasi operaation esihenkilöitä ja tiimejä HR-asioissa, kuten työsuhteen elinkaareen liittyvissä toiminnoissa aina rekrytoinneista työsuhteen päättymiseen asti sekä varmistat HR-prosessien toteutumisen Avolta-periaatteiden, tavoitteiden ja lainsäädännön mukaisesti. Sinulla on tärkeä rooli kollegoidemme tukemisessa muutosmatkalla kohti yhteistä toimintaa ja tulet ottamaan vastuuta erityisesti rekrytointiprosessimme omistajuuden ja työnantajamielikuvan kehittämisen parissa. Osana työtehtäviäsi tulet toimimaan työsuojelupäällikkönä ja edistämään työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin toimintoja ja olet osa People and Culture-projekteja.

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä, erityisesti toivomme sinulta vähittäiskaupan tuntemusta aiemman työkokemuksen kautta. Työotteesi on yhteistyölähtöinen ja järjestelmällinen ja erinomaiset viestintä- ja kommunikointitaitosi ovat avain onnistumiseen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulle on luontaista toimia roolimallina ja pystytkin omalla toiminnallasi motivoimaan ja vaikuttamaan siihen, että kaikki toimivat Avolta-periaatteiden mukaisesti ja ymmärrät prosessien tärkeyden osana People and Culture-toimintoja.

 

Tulet työskentelemään monikulttuurisessa työyhteisössä ja sinulla on työkavereita yli 40 maasta, kommunikoitkin sujuvasti molemmilla työkielillämme suomeksi ja englanniksi. 

 

Palkka tehtävässä on 4400-4800 €/kk ja lisäksi saat edut omissa pisteissämme ja muissa lentokentän yrityksissä. Työterveyshuoltomme on Aavan toimipisteissä ja tarjoamme työvuorojesi ajaksi parkkipaikan ja etuja Epassin kautta.

 

Teemme kanssasi kokoaikaisen vakituisen työsopimuksen ja toivomme sinun aloittavan tammikuussa 2024. Työskentelemme arkisin toimistoaikoina lentokentällä sijaitsevassa toimistossamme.

 

Jätä hakemuksesi viimeistään 3.12.2023 klikkaamalla ”Hae nyt”-linkkiä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Hanne Kuulas p. 046 922 7871 ke 15.11. klo 9-11, ma 20.11. klo 12-14 ja to 23.11. klo 12-15.

 

Huomioithan, että lentokentällä työskenteleville teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja sinulla tulee olla voimassaoleva passi tai kuvallinen henkilökortti kulkukorttia varten. Tämän lisäksi edellytämme voimassa olevaa työ/oleskelulupaa Suomessa.

 

 

Contact person

Hanne Kuulas

hanne.kuulas@hmshost.net

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
010
Please provide an answer.
Click here to upload your video
  Video can not exceed 150 MB
  Please send the videos in MP4, MOV or AVI format.
  Please provide an answer.
  Click here to upload your document
  Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
    The file size cannot exceed 50 MB
    Please send the documents in PDF or Word format.
    Please approve the Privacy Policy.

     

    5 %